Image
Image
Image

 

 

 

 

jolanda tussen de blauwe bloemen
Jolanda Stots 

Uw gastvrouw in De Blauwe Bloem, is sinds jaren actief als beeldend kunstenaar, docent keramiek en organisator van allerlei activiteiten op het gebied van kunst. Jaarlijks wordt eigen keramiekwerk getoond op eigen erf en in eigen atelier tijdens de Wijhese Kunstroute, elk eerste weekeinde van September.
Naast het geven van keramieklessen bij Centra voor Kunsten geeft ze workshops, lessenseries en weekeind/zomerweek-cursussen in eigen atelier: Atelier Padmé. Ze heeft een HBO kunstopleiding gevolgd, en afgerond als docent op 1e graads niveau. Bijscholingen op vakgebied vinden regelmatig plaats. Daarnaast heeft ze de Dru Yoga opleiding en de Dru Meditatie opleiding gedaan.

 Dick Kocken
Dick Kocken
 Uw gastheer in De Blauwe Bloem, is docent aan een middelbare school geweest en geeft nu al bijna twintig jaar yoga- en meditatieles. Na vier jaar filosofiestudie in Utrecht was zijn interesse in oosterse filosofie, yoga en meditatie voorgoed gewekt. Zijn hobby, lekker koken, leeft hij enthousiast uit bij alle activiteiten in Centrum Padmé en De Blauwe Bloem  waar dat bij kan. Uiteraard geheel vegetarisch en grotendeels biologisch. Mensen verwelkomen en verzorgen met hoogwaardig voedsel voor lichaam en ziel.